Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 571 tiedostossa /home/sg2570/public_html/includes/menu.inc).

Energiatodistus

Kiinteistökehitys Kuusisto Oy:llä on energiatodistuksen laatijan pätevyys. Laki rakennuksen energiatodistuksesta muuttui 1.6.2013. Rakennuksen omistaja vastaa siitä, että rakennuksen energiatodistus hankitaan. Energiatodistusta tarvitaan, kun asuinhuoneistoa ollaan joko myymässä tai vuokraamassa. 1.7.2014 alkaen määräys energiatodistuksen laatimiselle koskee myös kolme tai useampaa asuinhuoneistoa käsittävää rivitaloa, sekä toimisto- että liikerakennuksia.

Energiatodistuksen hinta on 150 - 350 eurolla omakotitalosta.Rivitalon energiatodistuksen hintahaarukka n. 200-400 euroa ja kerrostalon n. 200 - 600 euroa. Energiatodistus on rakennuskohtainen, joten jos taloyhtiössä on useampia rakennuksia, on niistä jokaisesta laadittava oma energiatodistuksensa. Emme laadi uudiskohteiden energiatodistuksia.

Kiinteistökehitys Kuusisto Oy laatii energiatodistuksia n. 300 kilometrin säteellä Rauman toimistolta. Säteen sisäpuolelle jäävät seuraavat suuremmat kaupungit: Rauma, Pori, Turku, Tampere, Salo, Hämeenlinna, Lohja, Hyvinkää, Nurmijärvi, Espoo, Järvenpää, Helsinki, Vantaa, Lahti ja Porvoo.

Pyydä tarjous

Energiatodistus
Malli energiatodistuksesta